Flott leilighet i trivelig komplekset med basseng i Arguineguin

Referanse: 126
Last ned pdf

Om eiendommen

TIL SALGS GRAN CANARIA, ARGUINEGUÍN, LOMA DOS. NY FLOTT LEILIGHET I TRIVELIG KOMPLEKS MED BASSENG.

 

Til salgs Gran Canaria, Arguineguín, Loma Dos. Vakker leilighet med 2 soverom og 1 bad.

Stuen har to sofaer rundt et salongbord. Tven står på en tv benk med to skaper ved siden av seg med mye plass. Veggene i rommet er hvite, og gulvet er flislagt med hvite fliser, dette reflekterer alt det naturlige lyset som kommer inn gjennom glass dørene ut til balkongen. Stuen har sin egen air condition og du får også en air condition på soverom.

Balkongen er romslig og har et bord med plass til fire personer hvor det er fint å slappe av i solen.

Kjøkkenet har en frokostbar med tre stoler, et kjøleskap, en vask, e komfyr og platetopper med vifte.

Hoved soverommet har en stor dobbeltseng med to moderne nattbord med lamper på hver side. Rommet har store vinduer som slipper inn mye lys.

Denne leiligheten deler ett basseng med kun 4 andre leiligheter og har en heis. Leiligheten er svert barnevennlig og har en stor takterrasse, en stor bod og en stor garasje.

Komplekset ligger i Arguineguin, den velkjente fiskeri byen. Byen har en egen strand, og mange fasiliteter som skoler, shopping senter, supermarkeder, sports- trenings- og helsesentre og selvfølgelig nydelige restauranter. Mange strender er lett tilgjengelige; Anfi del Mar kjent for sin hvite sand, Puerto Rico med sin gylne sand og vannsport, og Mogan sin flotte havn med mange restauranter og tropiske planter. Å bo her er absolutt luksus, klimaet er fantastisk og varmt mesteparten av året.

 

Arguineguín er en uberørt fiskerlandsby og er kjent for sine restauranter som selger fersk fisk og annen mat, der er mange små kaféer, barer og bistroer I forskjellige stiler og for enhver smak.

Den ligger nær mange andre velkjente strender, Anfil del Mar med sin fine hvite sand og vakre rolige hav, en familiefavoritt. Puerto Rico med mange aktiviteter for vannsport og båt- og fisketurer. Mogán er en nydelig pittoresk havn med mange tropiske planter og blomster.

Arguineguin er ikke langt fra fjellene, og mange kommer hit for å nyte turer og fotturer. Den er I nærheten av alt, og det er mange busser og drosjer for å hjelpe deg med å oppdage vår vakre øy som kan nytes hele året i vårt fantastiske klima.

 

Eventuelle spørsmål du måtte ha om denne eller andre eiendommer, vennligst ring oss i NORSK BOLIGSERVICE, vi er stolte av å tilby vår personlige hjelp i alle aspekter av forretningsoversettelser. Vi har personale med engelsk som morsmål som vil møte deg personlig og veilede deg gjennom alle områder av eiendomsmegling på Gran Canaria. Vi er medlemmer av eiendomsmeglerforeningen og vårt telefonnummer er +34667 09 9334. @: [email protected]  www.canaria.no

 

Pris: 315 000 €

Referanse: 126
Type: Leilighet
Beliggenhet: Arguineguin
Anlegg: Loma Dos
Uteområder: 20 m2
Fellesutgifter: 170

Spesielle fasiliteter

2 Soverom
1 Bad
1200 m fra strand

Andre fasiliteter

  • Terrasse
  • Dusj
  • Bad
  • Basseng
  • Garasje
  • Heis
  • Møblert