Familierekkehus med havutsikt til salgs i Arguineguín, Gran Canaria

Referanse: 2892
Last ned pdf

Om eiendommen

Familierekkehus med havutsikt til salgs i Arguineguín, Gran Canaria

Boligen:

Huset har et komfortabelt og koselig design. Det er et ideelt rekkehus for for eksempel en liten familie eller et par. Den er delt i to etasjer og er romslig.

Det består av følgende:

I første etasje:

 • Komfortabel renovert stue. Den har en stor sofa med sjeselong, et fint spisebord og et skap til oppbevaring av ting.
 • Fullt utstyrt kjøkken. Den har blant annet keramisk kokeplate, kjøleskap og stekeovn. Det er adskilt som en forlengelse av huset. Det har et rustisk design med trefarger.
 • Veldig komfortabelt lite bad.
 • Åpent soverom med seng og kommode. Det er et stort rom som kan omfordeles.

I andre etasje:

 • Lyst soverom med dobbeltseng. Det har vinduer mot utsiden som lar deg dra nytte av naturlig lys praktisk talt hele dagen. I tillegg er det fra dette rommet en veldig vakker utsikt over havet.
 • Lite soverom for oppbevaring av ting. Fra det er det utgang til en terrasse.
 • Komfortabelt bad med dusj. Det har nylig blitt renovert.
Området:

Huset har en privilegert beliggenhet. Det ligger i det roligste området av byen Arguineguín, nærmere bestemt i Loma Dos. Herfra er det tilgang til forskjellige fotturer i fjellene i dalen, eller for eksempel å spasere til stranden. Denne er bare 500 meter unna. Ca 10 min gange.

Det er parkering i gaten ved huset. I tillegg kan man spasere til alle deler av byen. Arguineguín har mange steder for fritid, gastronomi og handel, i tillegg til å ha supermarkeder, apotek, skoler og et helsesenter.

Juridisk:

Salgsprisen inkluderer ikke skatter og avgifter ved salget, som eiendomsoverføringsskatt (tilsvarende 6,5%), avgiftene til eiendomsregisteret, notarius og administrasjonskostnader. Disse utgjør til sammen omtrent 9-10% av salgsprisen, men vi vil også gjøre et estimat over utgiftene knyttet til boligen som interesserer deg.

Eventuelle spørsmål du måtte ha om denne eller andre eiendommer, vennligst ring oss i NORSK BOLIGSERVICE, vi er stolte av å tilby deg vår personlige assistanse i alle aspekter av forretningsoversettelser. Vi har ansatte som snakker forskjellige språk som engelsk, norsk, spansk og slovakisk og som vil gi deg personlig hjelp og veilede deg gjennom alle områder innen eiendom på Gran Canaria.

Vi er medlemmer av eiendomsmeglerforeningen og vi kan kontaktes på

Tlf:+34 667 09 93 34 @: [email protected]

Pris: 295 000 €

Referanse: 2892
Type: Rekkehus
Beliggenhet: Arguineguin
Anlegg: Arguineguin
Bebygd areal: 73 m2
Bruksareal: 55 m2
Uteområder: 67 m2

Spesielle fasiliteter

3 Soverom
2 Bad
2 [toilets]
2 [floors]
1500 m fra strand

Andre fasiliteter

 • Terrasse
 • Dusj
 • Bad
 • Møblert