Leilighet i Los Caideros

Referanse: 339
Last ned pdf

Om eiendommen

Leilighet i Los Caideros. Med havutsikt og stor solrik terrasse, grill. 2 soverom og 1 bad. Felles basseng.

TIL SALGS, GRAN CANARIA, LOS CAIDEROS, LEILIGHET MED STOR TAKTERRASSE

 

Til salgs Gran Canaria, Los Caideros. Dette er en leilighet med en ekstra stor takterrasse med en fantastisk utsikt, og denne private terrassen har en solid mur grill som er perfekt til å nyte varme sommer kvelder.

Stua har rikelig med plass for avslapping og har en sofa og en lenestol.

Kjøkkenet slående og har mye plass til oppbevaring av kjøkkenredskaper. Kjøkkenet har en ovn og platetopper, ei vifte og et kjøleskap.

Hoved soverommet har en dobbeltseng og nattbord, en pult og mye naturlig lys, som gjør dette rommet fint og lyst.

Det andre soverommet har tvillingsenger og nattbord, fine vegglamper som gir rommet en fin opplysning.

Badet er et fint rom med en dusj, et toalett, et bidet og en vask og huser vaskemaskinen og varmtvannstanken. Hvite og blå blanke flise gjør dette rommet fint og lyst.

Alle rommene er fordelt over en etasje og rett utenfor er en fin platting til å sitte og nyte sola på. Hagen har et banantre og andre planter. Opp en trapp fra denne plattingen er din egne private takterrasse med en fantastisk utsikt over havet. Terrassen har lys for å gjøre kveldene lysere og spesielle. Komplekset har et delt basseng som kan benyttes som en del av felleskostnaden. Caideros er et privilegert sted å bo, som er stille og rolig samtidig som det er nære populære strender. Anfi del Mar med sin vakre hvite sand, Puerto Rico med sin gylne sand og mange vannaktiviteter og Mogan med sin vakre havn og tropiske planter. Det er virkelig verdt å leve langs kysten på Gran Canaria.

 

Eventuelle spørsmål du måtte ha om denne eller andre eiendommer, vennligst ring oss i NORSK BOLIGSERVICE, vi er stolte av å tilby vår personlige hjelp i alle aspekter av forretningsoversettelser. Vi har personale med engelsk som morsmål som vil møte deg personlig og veilede deg gjennom alle områder av eiendomsmegling på Gran Canaria. Vi er medlemmer av eiendomsmeglerforeningen og vårt telefonnummer er +34667 09 9334. @: [email protected]  www.canaria.no

Pris: 245 000 €

Referanse: 339
Type: Leilighet
Beliggenhet: Los Caideros
Anlegg: Los Caideros
Bebygd areal: 55 m2
Bruksareal: 55 m2
Uteområder: 85 m2
Fellesutgifter: 45 €

Spesielle fasiliteter

2 Soverom
1 Bad
1100 m fra strand

Andre fasiliteter

  • Havutsikt
  • Terrasse
  • Basseng
  • Møblert