Flott enebolig i Sonnenland

Referanse: 656
Last ned pdf

Om eiendommen

TIL SALGS GRAN CANARIA, SONNENLAND. STOR ENEBOLIG MED HAVUTSIKT, TERRASSE, GARASJE OG BASSENG.

 

Til salgs Gran Canaria, Sonnenland. Vakker enebolig med stor terrasse, en suite med boblebad og høy standard.

Stua har en stor hjørne sofa med mye plass og et salongbord med skuffer. Det står også to stoler ved sofaen. TVen er veggmontert på en svart vegg med mye pen dekorasjon.

Spisestua har et stort spisebord i glass med seks hvite stoler.

Kjøkkenet har mye arbeidsplass på benketoppene og en del skapplass i tillegg. Kjøkkenet har en vask, et kjøleskap, en mikrobølgeovn og en stor platetopp med vifte. Kjøkkenet har i tillegg et spisebord med seks stoler til frokosten. Kjøkkenet har også annet kjøkkenutstyr som brødrister, foodprosessor og en blender.

Det første soverommet har tvillingsenger og et nattbord med lampe mellom de to.

Det andre soverommet har en enkeltseng med en skuffe under for en ekstra seng.

Hoved soverommet har en stor dobbeltseng med nattbord på hver side. Det er også en veggmontert lampe på hver side av sengen. Dette soverommet har også et eget bad. Dette er et vakkert og moderne bad med smarte skuffe løsninger i veggen og en stilig servant. Badet har en egen Jacuzzi og en vakker dusj med fastmontert regnhode og et separat dusjhode med slange. Servanten har en dobbel vask og to separate speil til han og henne.

Det første badet har en moderne stil med svarte og røde vegger, en vakker vask og rammeløst speil. Badet har et toalett og en dusj.

Det andre badet har et badekar med stående dusj mulighet og et toalett og vask.

Huset har en underjordisk garasje under huset med mye plass. I tillegg til en elektrisk garasjeport, har huset også en port mot veien sammen med veggen rundt hele huset for å gi ekstra sikkerhet.

 

Any questions you may have about this property or any other please call us at NORSK BOLIGSERVICE, we pride ourselves with our personal help in all aspects of business translations. We have native English speaking staff willing to meet you personally and guide you through all areas of real estate in Gran Canaria. We are members of the real estate association our telephone number is +34681 667 999. @: [email protected] www.canaria.no

Pris: 995 000 €

Referanse: 656
Type: Enebolig
Beliggenhet: Sonnenland
Anlegg: Sonnenland
Bebygd areal: 520 m2
Plot: 520 m2
Uteområder: 300 m2

Spesielle fasiliteter

5 Soverom
3 Bad
1 [floor]
2500 m fra strand

Andre fasiliteter

  • Havutsikt
  • Terrasse
  • Basseng
  • Garasje
  • Møblert