Leilighet i Puerto de Mogan, med flott utsikt til havnen

Referanse: 740
Last ned pdf

Om eiendommen

Leilighet i Puerto de Mogan, med flott utsikt til havnen. Huset har 2 soverom og 2 bad. Balkong. Stor solrik takterrasse. Populær område, rolig. Sentralt, nær stranden.

TIL SALGS GRAN CANARIA, PUERTO DE MOGAN, VAKKER LEILIGHET MED UTSIKT OVER HAVNEN.

 

Til salgs Gran Canaria, Puerto de Mogan, fantastisk to soveroms leilighet i et av de fineste områdene på hele øya, med vanskeligheter for å finne eiendommer til salgs. Denne sjarmerende leiligheten har en stor stue med en terrasse balkong med utsikt over den fargerike havnen i Mogan. Leiligheten har møbler i solid tre en tredelt suite, salongbord, et stort skap med plass til en TV. Rommet har lyse flislagte gulv som resten av leiligheten. Det har store franske vinduer som gir deg en utsøkt utsikt over havnen og båtene.

Kjøkkenet har en åpen planløsning med en frokost bar som separerer området. Kjøkkenet har platetopper og en ovn, et stort kjøleskap, vask og hvite skuffer og skaper.

En flislagt trapp leder opp til soverommene i andre etasje. Hoved soverommet er romslig og har en dobbeltseng med nattbord og et sminkebord med en fantastisk utsikt ut vinduet. Det andre soverommet har tvillingsenger og nattbord og et eget vindu. Begge soverommene har god belysning og fantastiske utsikter.

Hoved badet er flislagt med grønne og hvite fliser som er typiske farger i Mogan. Badet har en romslig dusj, et toalett og et bidet, servant med mye rom til oppbevaring.

Den store takterrassen er et fantastisk sted for å ta det med ro og hvile når du soler deg. Den har et skyggeområde og har planter rundt hele gelenderet for å gi deg din egne utstilling av farger blandet med en fantastisk utsikt. Utsikten fra den andre siden av bygget er av de typiske smale gatene i Mogan havnen med lite til ingen trafikk og dekorert med tropiske planter og blomstrer. Stranden er kun et steinkast unna og du finner mange restauranter og butikker i området. Dette er et stille og rolig sted med lite trafikk og det er sjeldent at noen av disse leiligheten går opp for salg.

Klimaet her er fantastisk året rundt og Mogan er lett å komme seg til og mange andre strender er i nærheten. Anfi del Mar med fin hvit sand og rolig sjø. Puerto Rico med mye vannsport. Mange av disse strendene har deres egne kjøpesentre eller handlegater og mange fasiliteter. Det er også alltid busser og taxier i nærheten om det trengs.

Eventuelle spørsmål du måtte ha om denne eller andre eiendommer, vennligst ring oss i NORSK BOLIGSERVICE, vi er stolte av å tilby vår personlige hjelp i alle aspekter av forretningsoversettelser. Vi har personale med engelsk som morsmål som vil møte deg personlig og veilede deg gjennom alle områder av eiendomsmegling på Gran Canaria. Vi er medlemmer av eiendomsmeglerforeningen og vårt telefonnummer er +34667 09 9334. @: [email protected]  www.canaria.no

 

Pris: 525 000 €

Referanse: 740
Type: Leilighet
Beliggenhet: Mogan
Anlegg: Puerto de Mogan
Bebygd areal: 150 m2
Bruksareal: 75 m2
Uteområder: 75 m2
Fellesutgifter: 130 Euro i tillegg vann og strøm

Spesielle fasiliteter

2 Soverom
2 Bad
1 [floor]
80 m fra strand

Andre fasiliteter

  • Havutsikt
  • Terrasse
  • Første linje
  • Dusj
  • Møblert