1-soveroms leilighet i Puerto Rico

Referanse: 81
Last ned pdf

Om eiendommen

1-soveroms leilighet i Puerto Rico. Stor solrik terrasse med flott utsikt. Parkeringsplass. Selges møblert. Felles basseng. 5 minutter til kjøpesenter. God standard.

TIL SALGS GRAN CANARIA, PUERTO RICO, SOLRIK LEILIGHET MED UTSIKT OVER BÅDE FJELL OG HAV.

 

Til salgs Gran Canaria, Puerto Rico, romslig ett roms leilighet i Puerto Rico – Kjent for sitt strålende klima gjennom hele året. En praktfull leilighet på enden av bygningen som gir deg en fantastisk utsikt av havet, havnen og fjellene.

Delvis møblert, er den åpne stue planen rikelig og dekorert med lyse gulvfliser som reflekterer lyset som kommer inn gjennom den store glassdøren som leder til terrassen. Stua har rikelig med rom til en stor sofa, en TV og oppbevarings møbler som skap og kommoder.

Kjøkkenet har mye skapplass og skap og skuffer i solid eik, en dobbel vask og en stor frokost bar.

Soverommet har tvillingsenger og nattbord pluss fordelen av å ha et skap med tre dører. Rommet har også sitt eget vindu som slipper inn naturlig lys.

Badet er dekorert med god smak, lyse veggfliser og hvitt toalett, dusj og servant med mye plass til oppbevaring.

Siden denne leiligheten ligger på hjørnet av bygget, kan terrassen være større enn de fleste andre leilighetene. Mye plass til bord og stoler og nok av rom til å sole seg. Terrassen har også en fantastisk utsikt, fremover kan du se fjellene og ut til siden kan du se havet.

Komplekset har et felles basseng som kan brukes inkludert i felles kostnadene. Det er også parkering for beboerne i denne bygningen.

Komplekset er veldig nært et kjøpesenter hvor du finner mange butikker, restauranter, supermarkeder og barer til enhver smak. Puerto Rico er et fabelaktig sted å være hele året rundt, stranden med sin gylne sand og mye aktiviteter som båtturer, vannsport eller bare å ta det med ro i solen

Eventuelle spørsmål du måtte ha om denne eller andre eiendommer, vennligst ring oss i NORSK BOLIGSERVICE, vi er stolte av å tilby vår personlige hjelp i alle aspekter av forretningsoversettelser. Vi har personale med engelsk som morsmål som vil møte deg personlig og veilede deg gjennom alle områder av eiendomsmegling på Gran Canaria. Vi er medlemmer av eiendomsmeglerforeningen og vårt telefonnummer er +34667 09 9334. @: [email protected]  www.canaria.no

Pris: 158 000 €

Referanse: 81
Type: Leilighet
Beliggenhet: Puerto Rico
Anlegg: Puerto Rico
Bebygd areal: 45 m2
Plot: 45 m2
Bruksareal: 45 m2
Uteområder: 12 m2
Fellesutgifter: 75 €

Spesielle fasiliteter

1 Soverom
1 Bad
1400 m fra strand

Andre fasiliteter

  • Havutsikt
  • Terrasse
  • Dusj
  • Basseng
  • Møblert