Til salgs på Gran Canaria, Arguineguín, en vakker, velutstyrt leilighet i sentrum av Arguineguín

Referanse: 2340
Last ned pdf

Om eiendommen

Til salgs på Gran Canaria, Arguineguín, en vakker, velutstyrt leilighet i sentrum av Arguineguín, i et privilegert område nær sjøen.

Stuen har tremøbler, sofa, lenestol, salongbord og en kommode med TV-apparat med god plass til bøker, glass og husholdningsartikler.

Vakre lyse fliser fortsetter fra stuen og inn i det åpne kjøkkenet. Kjøkkenet er innredet med mange skap og plasser for oppbevaring, der er stekeovn, kokeplater og alle vanlige kjøkkenapparater.

Der er to flotte soverom i utmerket størrelse, en med dobbeltseng og det andre uten seng, dette kan selvfølgelig byttes etter din smak. Begge soverommene har møbler og rikelig med naturlig lys.

Badet har lyse fliser på gulv og vegger, dusj med hvit innredning, og er i god størrelse.

 

Arguineguín er en uberørt fiskerlandsby og er kjent for sine restauranter som selger fersk fisk og annen mat, der er mange små kaféer, barer og bistroer I forskjellige stiler og for enhver smak.

Den ligger nær mange andre velkjente strender, Anfil del Mar med sin fine hvite sand og vakre rolige hav, en familiefavoritt. Puerto Rico med mange aktiviteter for vannsport og båt- og fisketurer. Mogán er en nydelig pittoresk havn med mange tropiske planter og blomster.

Arguineguin er ikke langt fra fjellene, og mange kommer hit for å nyte turer og fotturer. Den er I nærheten av alt, og det er mange busser og drosjer for å hjelpe deg med å oppdage vår vakre øy som kan nytes hele året i vårt fantastiske klima.

 

 

Pris: 189 000 €

Referanse: 2340
Type: Leilighet
Beliggenhet: Arguineguin
Anlegg: Arguineguin
Byggeår: 2005
Bruksareal: 49 m2
Fellesutgifter: 75 euro

Spesielle fasiliteter

2 Soverom
1 Bad
50 m fra strand

Andre fasiliteter

  • Havutsikt
  • Første linje
  • Dusj
  • Heis
  • Møblert