Leilighet til leie i Patalavaca,Gran Canaria

Referanse: 2584
Last ned pdf

Om eiendommen

Renovert leilighet i Patalavaca med utsikt over havnen i Arguineguin.

Fordelt som følger:

- Kjøkken-stue-spisestue.

- Nytt kjøkken med hvitevarer som en 2-ringet komfyr, kjøleskap med fryser, mikrobølgeovn, vaskemaskin og møbler med lagringsplass.

- Spisestue med bord og stoler for 3 personer.

- Stue med nye møbler, sovesofa for 2 personer, TV, tilgang til terrassen.

- Soverom med dobbeltseng, stor innebygd garderobe og vindu som gir lys og ventilasjon.

- Bad med stor dusj, toalett, vask og vindu.

- Terrasse med bord og stoler for 3 personer, stativ for klær, uttrekkbar markise, vakker utsikt over bassenget og dalen.

Leiligheten ligger i et rolig boligkompleks i en av dalene i Arguineguin. Den har et stort felles svømmebasseng med hengekøyer og dusjer tilgjengelig for beboerne, hvor de kan holde seg kule mens de nyter solen praktisk talt hele året. Når det gjelder parkering, kan du enkelt finne parkering på gaten. Alle tjenester som supermarkeder, barer, restauranter, bussholdeplasser, ligger innen gangavstand (både til fots og med bil) i det mest sentrale området i Arguineguin.

Den nærmeste stranden er Arguineguin, men det er mange andre viker langs kysten som når Anfi, Puerto Rico eller Amadores, som ligger bare noen få minutter unna med bil.

Det leies fullt møblert og utstyrt, helst på lang sikt. Leieprisen er € 850, og kostnadene for vann og strøm er ikke inkludert.

For å reservere eiendommen vil den første innbetalingen av en måneds depositum være nødvendig (som vil bli returnert etter å ha levert eiendommen til eieren, så lenge tilstanden til den samme er den samme som på leveringstidspunktet til leietakeren, og at oppfylle vilkårene i leiekontrakten), pluss en måneds agentavgift (pluss tilhørende IGIC).

Pris: 850 € / per måned

Referanse: 2584
Type: Leilighet
Beliggenhet: Patalavaca
Anlegg: Patalavaca
Vann og strøm: I tillegg
Bebygd areal: 45 m2
Uteområder: 9 m2

Spesielle fasiliteter

1 Soverom
1 Bad
1 Toalett
1000 m fra strand

Andre fasiliteter

  • Terrasse
  • Dusj
  • Basseng
  • Møblert
  • Renovert