Romslig tomannsbolig i Sonnenland

Referanse: 271
Last ned pdf

Om eiendommen

Romslig tomannsbolig i Sonnenland. 4 soverom og 2 bad. Stort kjøkken. Terrasse med hage rundt huset. Aircondition. Privat garasje på 130 m2. Rolig område og sentralt. Selges møblert.

 

TIL SALGS GRAN CANARIA, SONNENLAND, ROMSLIG TOMANNSBOLIG NÆR PLAYA DEL INGLES.

 

Til salgs Gran Canaria,Sonnenland, kort distanse fra Playa del Inlges. Denne tomannsboligen er godt møblert. Den komfortable stua har to sofaer og en lenestol, et salongbord med mindre stoler for flere sitte plasser. Gulvet er flislagt i et klassisk marmor design og hele rommet er komfortabelt og gir en komfortabel følelse.

Spisestua er separat men har også en stor sofa, ideelt for en stor familie eller underholdning. Det er også et stort spisebord med stoler og en vakker kommode med et stort speil og store vinduer som gir rommet mye naturlig lys og refleksjon. Huset er utstyrt med en air condition for komfort.

Kjøkkenet er stort og har et fint og stort bord og stoler, vakre tre skaper og skuffer, og mye benkeplass med en rustikk vask. Kjøkkenet kommer komplett og har full størrelse hvitevarer.

I andre etasjen finner du soverommene og badene. Alle soverommene er godt møblert og er veldig romslige. De har alle sin egen stil fra klassisk til moderne. Alle har flotte møbler og rikelig med rom til oppbevaring. De er alle godt belyst med naturlig lys fra store vinduer. På denne etasjen finner du også en stor balkong med en fantastisk utsikt.

Badene er dekorerte i en klassisk stil og alle vegger og gulv er flislagt.

Terrassen på hovedetasjen er skjermet og har et bord og stoler, det en hage som går rundt huset med voksne busker og trær. Elegante trappesteg leder til terrassen fra hagen og til hvor den private garasjen er. Hagen gjør dette flotte huset mer skjermet og privat og er unikt i en privilegert posisjon.

Sonnenland har et stort supermarked i nærheten og mange små butikker, restauranter og barer. Busser og taxier er lett tilgjengelige. Playa del Ingles er i nærheten og lett å komme seg til. Der har de en flott strand og mange forskjellige kjøpesentre. Denne delen av øya er kjent for et veldig varmt klima gjennom nesten hele året.

 

Eventuelle spørsmål du måtte ha om denne eller andre eiendommer, vennligst ring oss i NORSK BOLIGSERVICE, vi er stolte av å tilby vår personlige hjelp i alle aspekter av forretningsoversettelser. Vi har personale med engelsk som morsmål som vil møte deg personlig og veilede deg gjennom alle områder av eiendomsmegling på Gran Canaria. Vi er medlemmer av eiendomsmeglerforeningen og vårt telefonnummer er +34667 09 9334. @: [email protected]  www.canaria.no

Pris: 920 000 €

Referanse: 271
Type: Tomannsbolig
Beliggenhet: Sonnenland
Anlegg: Sonnenland
Bebygd areal: 260 m2
Plot: 425 m2
Bruksareal: 260 m2

Spesielle fasiliteter

4 Soverom
2 Bad
1 [floor]
2500 m fra strand

Andre fasiliteter

  • Terrasse
  • [aircondition]
  • Garasje
  • Hage
  • Møblert