GRUNNER FOR Å BEHANDLE DINE PERSONLIGE DATA

GRUNNER FOR Å BEHANDLE DINE PERSONLIGE DATA

Personopplysninger behandles i samsvar med de lovlige forpliktelsene og legetime interessen til Norsk Boligservice s.l.:

  1. For a administrere informasjonsforespørsler fra brukere. Personopplysningene til personer som ber om informasjon mottatt via kanalene fra Norsk Boligservice s.l. (nettside, post, e-post, telefon, sosial nettverk) behandles utelukkende med det formål å håndtere slike forespørsler, innenfor de grenser som er fastsatt ved lov, for a gi de nødvendige opplysninger ved hjelp av noen midler kommunikasjon angitt.

  2. For a kommunisere med brukere og for kundeservice. Personlige data behandles for a muliggjøre effektiv kommunikasjon med brukeren eller tilhørende kunde ved hjelp av noen tilgjengelig midler til Norsk Boligservice s.l. (nettside, postadresse, telefon, e-post) og i samsvar med gjeldene regler for kundeservice. Personlige data vil bare bli holdt så lenge det er strengt talt nødvendig med innblikk på slik kommunikasjon og for å løse eventuelle påfølgende hendelser, hvor de vil bli slettet.

  3. For administrasjon og regnskapsmessig bruk når det gjelder tjenester av brukere og kunder av Norsk Boligservice s.l. Eventuelle personlige opplysninger gitt under kontraktsforholdet eller forretningsforholdet vil bli brukt til å levere produkter og tjenester som inngås av de interesserte partene og for administrativt og regnskapsmessig forhold.

  4. For å sende salgsinformasjon om produkter og tjenester. Personlige opplysninger levert av interessentene behandles og brukes til å sende markedsføringsmateriale både på vanlig og elektronisk måte, på produkter og tjenester som er spesifikke for Norsk Boligservice s.l. basert på kundens profil og deres referanse.

Personlig data vil bli beholdt sa lenge det er nødvendig og i samsvar med tidsforløpet som er fastsatt i gjeldende lovgiving.

Vi informerer deg om at du kan utøve dine rettigheter til enhver tid, i henhold til loven, ved å sende en skriftlig melding til følgende adresse: Angel Guimerá 1, local B, 35120 Arguineguín, Mogán, Canary Islands, Spain.

Malcolm and I thought your company was very professional and most helpful and the buyers you brought to buy our apartment are indeed lovely people. We would certainly have no hesitation in recommending Norsk Boligservice.

Margaret & Malcolm Nield, UK

Vi kan trygt anbefale norsk boligservice både når det gjelder kjøp og leie av bolig. Upåklagelig service og oppfølging gjennom hele prosessen. Vi følte oss svært godt ivaretatt og vi endte tilslutt opp med å kjøpe en bolig som passet våre behov perfekt.

Ingvild og Morten Johannessen, Norge

Vi kjøpte bolig med Norsk Boligservice i april-16 og er veldig fornøyd med kjøpet. Har bare positive opplevelser rundt prosessen. Trivelige folk og det føltes trygt at de snakket norsk og kjenner det spanske systemet godt. Flott service og god oppfølging.

Jorid og Per Roar Gjerde, Norge

Første gang vi brukte Norsk Boligservice var i 2012 da vi leide en leilighet i Arguineguin for 3 mnd. God service var også grunnen til at vi etter flere år på søk kjøpte egen leilighet. Så vi kan gi de beste anbefalinger ved å bruke Norsk Boligservice.

Rigmor og Edvar, Norge.

Vi leier leilighet på årsbasis. Judit og Roman gir en utrolig god service. Er det noe feil i leiligheten, blir det ordnet i løpet av kort tid. Vi kan trygt anbefale Norsk Boligservice.

Laila og Kurt Hansen, Norge

Jeg leier leilighet gjennom Norsk Boligservice. De yter veldig god service. Snakker veldig godt norsk og er hjelpesomme og fabelaktige. Hjelper deg med allting.

Eva Liland, Norge