Flott enebolig i Arguineguin med utsikt

Numero de referencia: 707
PDF

Sobre la propiedad

Flott enebolig i Arguineguin med utsikt. 4 soverom og 3 bad. Stor terrasse rundt huset, med basseng. Fint kjøkken. Aircondition. Stor garasje.

TIL SALGS GRAN CANARIA, ARGUINEGUIN, VAKKER TOMANNSBOLIG MED STOR TERRASSE OG SVØMMEBASSENG.

 

Til salgs Gran Canaria, Loma Dos i Arguineguin. En stor tomannsbolig vakkert møblert og dekorert.

Stuen har blitt elegant møblert med to blå sofaer, et glass spisebord og blå stoler, oppbevaring og en TV. Gulvet er flislagt med rustikke fliser som følger gjennom hele første etasjen som en rød tråd.

Kjøkkenet er tilgjengelig gjennom en buegang uten dør som gjør dette rommet har en delvis åpen planløsning. Kjøkkenet i seg selv er fint dekorert, de flotte blå skapene og skuffene har mye plass. Kjøkkenet har en kjøkkenøy med en ovn og platetopper og mye oppbevaringsplass. Det er også en vifte over øyen og fult elektrisk kjøkkenutstyr. Kjøkkenet har et stort vindu som slipper inn mye lys og dette kjøkkenet er virkelig en kokks drøm.

En elegant trappeoppgang gjør andre etasjen tilgjengelig med et vakkert flislagt vindu halvveis opp, både dekorativt men også funksjonelt for naturlig lys. I andre etasjen finner du de fire soverommene som alle har en ulik stil. Det er også en balkong på denne etasjen med en flott utsikt av byen og havet. De tre badene er alle flislagte med sin egen stil og to av de har komplette bad. En av badene har en servant i tre med mye plass for bad artikler og dekorasjon. Den absolutt fabelaktige terrassen som går rundt boligen må bli sett for å bli verdsatt. Den har et spisebord og tilhørende stoler som kan bli skjermet mot solen av rustikke persienner, og terrassen har ellers mange planter og busker som gror bra i dette klimaet. Terrassen har et basseng, som kommer godt med når det blir varmt. Det er også diverse hagemøbler på terrassen for komfort samtidig som den blir nydelig dekorert.

Huset har air condition og en egen privat garasje som er veldig unikt og må bli sett for å se alle dets sjarmerende detaljer. Dette huset står boligområdet Loma Dos, et veldig eksklusivt område med mange imponerende eiendommer som denne. Loma Dos befinner seg i Arguineguin, den velkjente fiskeri byen. Byen har en egen strand, og mange fasiliteter som skoler, shopping senter, supermarkeder, sports- trenings- og helsesentre og selvfølgelig nydelige restauranter. Mange strender er lett tilgjengelige; Anfi del Mar kjent for sin hvite sand, Puerto Rico med sin gylne sand og vannsport, og Mogan sin flotte havn med mange restauranter og tropiske planter.

Å bo her er absolutt luksus, klimaet er fantastisk og varmt mesteparten av året.

Arguineguín er en uberørt fiskerlandsby og er kjent for sine restauranter som selger fersk fisk og annen mat, der er mange små kaféer, barer og bistroer I forskjellige stiler og for enhver smak.

Den ligger nær mange andre velkjente strender, Anfil del Mar med sin fine hvite sand og vakre rolige hav, en familiefavoritt. Puerto Rico med mange aktiviteter for vannsport og båt- og fisketurer. Mogán er en nydelig pittoresk havn med mange tropiske planter og blomster.

Arguineguin er ikke langt fra fjellene, og mange kommer hit for å nyte turer og fotturer. Den er I nærheten av alt, og det er mange busser og drosjer for å hjelpe deg med å oppdage vår vakre øy som kan nytes hele året i vårt fantastiske klima.

 

Eventuelle spørsmål du måtte ha om denne eller andre eiendommer, vennligst ring oss i NORSK BOLIGSERVICE, vi er stolte av å tilby vår personlige hjelp i alle aspekter av forretningsoversettelser. Vi har personale med engelsk som morsmål som vil møte deg personlig og veilede deg gjennom alle områder av eiendomsmegling på Gran Canaria. Vi er medlemmer av eiendomsmeglerforeningen og vårt telefonnummer er +34667 09 9334. @: [email protected]  www.canaria.no

 

Precio: 700 000 €

Numero de referencia: 707
Escribe: Enebolig
Ubicación: Arguineguin
Complejo: Loma Dos
M2 útiles: 350 m2
Área de construcción: 350 m2

Instalaciones clave de la propiedad

4 Dormitorios
3 baños
1200 m de la playa

Otras facilidades

  • Terraza
  • [aircondition]
  • Ducha
  • Baño
  • Piscina
  • Garaje
  • Amueblado