Sentralt rekkehus til salgs i Arguineguin

Referanse: 113
Last ned pdf

Om eiendommen

Til slags Gran Canaria, Arguineguín. Rekkehus sentralt i Arguineguín med 2 terrasser og et felles basseng, 3 soverom og 1 bad og kun ett minutt til nærmeste supermarked.

Stuen er et vakkert rom med blå flislagte gulv og steinlagte vegger i oransje stein. Rommet har en sofa grupper på to sofaer med et salongbord og en TV-benk med en TV. Stuen har store vinduer og en skyvedør i glass for mye naturliglys og som går ut til en terrasse.

Kjøkkenet har en åpen løsning ut mot stuen og har de samme fargene. Kjøkkenet har en dobbel vask, en komfyr, platetopp, vifte og et stort kjøleskap. På andre siden av frokostbaren er det et spisebord med plass til seks personer.

Terrassen utenfor stuen har et rundt bord med to stoler som er en fin plass å hvile seg i skyggen.

Opp trappen som deler kjøkkenet og stuen, finner du soverommene

Det første soverommet har en småguttslig stil med blå farger som en rød tråd gjennom hele rommet. Rommet har en enkeltseng med et nattbord og nattbords lampe. Rommet har store vinduer som slipper inn naturlig lys.

Det andre rommet har en småjenteslig stil med rosa og rød farger som en rød trå gjennom hele rommer. Rommet har en enkeltseng med nattbord og lampe og noen hyller på veggen. Dette rommet har også store vinduer som kan slippe inn mye lys.

Hoved soverommet har en stor dobbeltseng med nattbord og lampe. På veggen på andre siden for sengen er det et stort skap for klær. Rommet har dører som åpnes ut til en terrasse med et bord og fire stoler.

Badet har en moderne stil med moderen fliser på gulv og vegger. Badet har en dusj, en servant med speil og et toalett. Det står også ei hylle med plass til handduker og andre baderoms nødvendigheter mellom toalettet og vasken.

 

Arguineguín er en uberørt fiskerlandsby og er kjent for sine restauranter som selger fersk fisk og annen mat, der er mange små kaféer, barer og bistroer I forskjellige stiler og for enhver smak.

Den ligger nær mange andre velkjente strender, Anfil del Mar med sin fine hvite sand og vakre rolige hav, en familiefavoritt. Puerto Rico med mange aktiviteter for vannsport og båt- og fisketurer. Mogán er en nydelig pittoresk havn med mange tropiske planter og blomster.

Arguineguin er ikke langt fra fjellene, og mange kommer hit for å nyte turer og fotturer. Den er I nærheten av alt, og det er mange busser og drosjer for å hjelpe deg med å oppdage vår vakre øy som kan nytes hele året i vårt fantastiske klima.

Salgsprisen inkluderer ikke skatter og utgifter ved salget, inkludert eiendomsoverføringsskatt (tilsvarende 6,5%), avgiftene til eiendomsregisteret, notarius og byrå. Omtrent til sammen utgjør de 9-10%, men vi vil også gjøre et estimat på utgiftene knyttet til hjemmet som interesserer deg.

Pris: 315 000 €

Referanse: 113
Type: Rekkehus
Beliggenhet: Arguineguin
Anlegg: Sentralt
Byggeår: 1972
Bruksareal: 82 m2
Uteområder: 14 m2
Fellesutgifter: 60 euro
[IBI]: 158,85

Spesielle fasiliteter

3 Soverom
1 Bad
800 m fra strand

Andre fasiliteter

  • Terrasse
  • Dusj
  • Basseng
  • Møblert