Flott hus til salgs med havutsikt i Arguineguin, Gran Canaria

Referanse: 135
Last ned pdf

Om eiendommen

TIL SALGS GRAN CANARAIA, ARGUINEGUÍN, LOMA DOS. HOVEDLEILIGHET MED 3 SOVERO OG 3 BAD.

 

Til salgs Gran Canaria, Arguineguín, Loma Dos. Vakker leilighet med havutsikt, terrasse og basseng.

Leiligheten har en stor stue med en stor flatskjerm tv og tre store skinnsofaer rundt et salongbord. Stuen har vakre flislagte mørke vegg og lyse flislagte gulv som gir en flott kontrast. I stuen står det en pult og en stol som kan brukes som et kontor.

Kjøkkenet har hvite kabinetter med fine detaljer og mange smarte løsninger som krydderhyller og vinhyller. Kjøkkenet har en dobbel vask, en veggmontert komfyr og mikrobølgeovn, et kjøleskap og en oppvaskmaskin.

Spisestuen har en fin plassering i huset rett ved to vinduer og en dør ut til terrassen. Spisebordet har plass til seks personer og møblene er laget i tre og har vakre detaljer.

Terrassen har god plass og skjerming for vind og sol. Terrassen har e utepeis som kan brukes til å lage mat, og et spisebord med fire stoler.

I hagen har huset et fint basseng med fliser rundt hele bassenget og et stupebrett til litt ekstra aktivitet.

I underetasjen har du 3 utleieleiligheter med ett soverom som burde pusses opp.

Eiendommen har privat parkering og ligger sentralt i Arguineguín, den velkjente fiskeri byen. Byen har en egen strand, og mange fasiliteter som skoler, shopping senter, supermarkeder, sports- trenings- og helsesentre og selvfølgelig nydelige restauranter. Mange strender er lett tilgjengelige; Anfi del Mar kjent for sin hvite sand, Puerto Rico med sin gylne sand og vannsport, og Mogan sin flotte havn med mange restauranter og tropiske planter. Å bo her er absolutt luksus, klimaet er fantastisk og varmt mesteparten av året.

 

Arguineguín er en uberørt fiskerlandsby og er kjent for sine restauranter som selger fersk fisk og annen mat, der er mange små kaféer, barer og bistroer I forskjellige stiler og for enhver smak.

Den ligger nær mange andre velkjente strender, Anfil del Mar med sin fine hvite sand og vakre rolige hav, en familiefavoritt. Puerto Rico med mange aktiviteter for vannsport og båt- og fisketurer. Mogán er en nydelig pittoresk havn med mange tropiske planter og blomster.

Arguineguin er ikke langt fra fjellene, og mange kommer hit for å nyte turer og fotturer. Den er I nærheten av alt, og det er mange busser og drosjer for å hjelpe deg med å oppdage vår vakre øy som kan nytes hele året i vårt fantastiske klima.

Salgsprisen inkluderer ikke skatter og salgskostnader, inkludert eiendomsoverføringsskatt (tilsvarende 6,5%), avgifter for eiendomsregisteret, notarius og byrå. Omtrent representerer de totalt 9-10%, men vi vil også gjøre et estimat på utgiftene knyttet til boligen som interesserer deg.

 

 

 

Pris: 830 000 €

Referanse: 135
Type: Enebolig
Beliggenhet: Arguineguin
Anlegg: Loma Dos
Bebygd areal: 240 m2
Plot: 350 m2
Fellesutgifter: 1980

Spesielle fasiliteter

3 Soverom
3 Bad
800 m fra strand

Andre fasiliteter

  • Havutsikt
  • Terrasse
  • Dusj
  • Bad
  • Basseng
  • Garasje
  • Møblert