Leilighet i Arguineguin,Gran Canaria

Referanse: 2298
Last ned pdf

Om eiendommen

Flott stor 2 soverom leilighet sentralt i Arguineguin.100 meter til stranda,kort vei til supermarked.Renovert kjøkken med nye elektriske apparater.Privat parkeringsplass i garasjen.

 

Arguineguín er en uberørt fiskerlandsby og er kjent for sine restauranter som selger fersk fisk og annen mat, der er mange små kaféer, barer og bistroer I forskjellige stiler og for enhver smak.

Den ligger nær mange andre velkjente strender, Anfil del Mar med sin fine hvite sand og vakre rolige hav, en familiefavoritt. Puerto Rico med mange aktiviteter for vannsport og båt- og fisketurer. Mogán er en nydelig pittoresk havn med mange tropiske planter og blomster.

Arguineguin er ikke langt fra fjellene, og mange kommer hit for å nyte turer og fotturer. Den er I nærheten av alt, og det er mange busser og drosjer for å hjelpe deg med å oppdage vår vakre øy som kan nytes hele året i vårt fantastiske klima.

 

Eventuelle spørsmål du måtte ha om denne eller andre eiendommer, vennligst ring oss i NORSK BOLIGSERVICE, vi er stolte av å tilby vår personlige hjelp i alle aspekter av forretningsoversettelser. Vi har personale med engelsk som morsmål som vil møte deg personlig og veilede deg gjennom alle områder av eiendomsmegling på Gran Canaria. Vi er medlemmer av eiendomsmeglerforeningen og vårt telefonnummer er +34667 09 9334. @: [email protected]  www.canaria.no

 

Pris: 210 000 €

Referanse: 2298
Type: Leilighet
Beliggenhet: Arguineguin
Anlegg: Sentralt
Bebygd areal: 65 m2

Spesielle fasiliteter

2 Soverom
1 Bad
1 [floor]
100 m fra strand

Andre fasiliteter

  • Dusj
  • Garasje
  • Møblert