Til salgs på Gran Canaria, Puerto Mogán ved stranden og havnen.

Referanse: 2341
Last ned pdf

Om eiendommen

Til salgs på Gran Canaria, Puerto Mogán VED STRANDEN OG HAVNEN

Til salgs på Gran Canaria, en nydelig leilighet i første etasje, ideell for bevegelseshemmede.

Stuen er romslig og rikelig med lys kommer inn fra de store VINDUENE.

Der er en stor vinkelsofa, salongbord og møbel for oppbevaring.

Det åpne kjøkkenet har spiseplass med bord og stoler. Skapene og skuffene har rikelig med lagringsplass, vask og stort kjøleskap. Det vakre, grønne flislagte gulvet er gjennomgående i hele leiligheten.

Hovedsoverommet har en dobbeltseng, nattbord, kommode og en stor dobbel garderobe, pluss et vindu.

Det elegante badet er flott, vakkert flislagt og utstyrt med stor dusj, hvitt toalett, hyller for oppbevaring og et nydelig speil.

Dette er en fantastisk leilighet som har aircondition og er flott for å slappe av i et rolig område, men ikke langt fra stranden. Det er kort vei til supermarked.

OM MOGÁN: Mogán er kjent som et av de mest pittoreske stedene sør på øyen. De små landsbyene omkring havnen I Mogán er uberørte og har vakre områder for turer og fotturer eller for en herlig piknik. Mogán havn er en flott havn med mange fargerike båter. Du kan ta en tur med ubåt for å betrakte undervannslivet, en fantastisk opplevelse. Den har sin egen strand og mange barer, restauranter og lokale butikker. Husene dekket av tropiske blomster er et nydelig syn. Der er andre strender å utforske innen kort rekkevidde som Puerto Rico som har gyllen sand og mye vannsport. Anfi del Mar tilbyr fin hvit sand og rolig sjø, ideell for familier og den velkjente fiskerlandsbyen Arguineguin som selger fersk fisk og lokal mat. Den har også mange fasiliteter som et kjøpesenter og mange butikker. Selvfølgelig har alle disse stedene sine egne butikker, og du er aldri langt borte fra et supermarked. Busser og drosjer er alltid tilgjengelige og klare til å ta deg over hele denne fantastiske øyen.

 

Eventuelle spørsmål du måtte ha om denne eller andre eiendommer, vennligst ring oss i NORSK BOLIGSERVICE, vi er stolte av å tilby vår personlige hjelp i alle aspekter av forretningsoversettelser.  Vi er medlemmer av eiendomsmeglerforeningen og vårt telefonnummer er +34667 09 9334. @: [email protected]  www.canaria.no

Pris: 190 000 €

Referanse: 2341
Type: Leilighet
Beliggenhet: Mogan
Anlegg: Puerto de Mogan
Byggeår: 1988
Bruksareal: 37 m2
Fellesutgifter: 53 euros

Spesielle fasiliteter

1 Soverom
1 Bad

Andre fasiliteter

  • Første linje
  • Møblert