Leilighet til leie i Loma Dos med stor solrik terrasse i Arguineguin,Gran Canaria

Referanse: 350
Last ned pdf

Om eiendommen

En utmerket leilighet, kort vei fra sentrum. Den herlige stuen er nøye innredet for komfort med en stor sofa og to lenestoler med TV og oppbevaringsenhet, myke vegglamper skaper en hjemmekoselig atmosfære om natten. De store franske dørene med solgardiner åpner ut mot den praktfulle terrassen, denne vakre terrassen er ekstra stor, delvis flislagt i rustikk stil og har et nydelig grøntområde, super for soling og nyte de varme kveldene. Mellom stuen og det åpne kjøkkenet er det en spiseplass med et smart rundt bord og nydelige spisestoler, ikke bare attraktive, men komfortable.

Kjøkkenet er godt designet for å være kompakt og brukervennlig, med full ovn og kokeplate, avtrekk, kjøleskap og oppvaskmaskin, en smart hvit baksprut gjør dette til et lyst og luftig rom.

Hovedsoverommet har glassdører som åpner ut mot terrassen, og dette nydelige rommet har dobbeltseng, TV og elektrisk vifte pluss lagringsplass. Det andre soverommet er en utmerket plass til å sove fem personer om nødvendig. Det er køyesenger og en ekstra seng som trekkes ut, pluss skuffer og skap for oppbevaring. En fantastisk idé for en familie.

Det vakre badet er innredet til en høy standard med et elegant flislagt gulv og vegger. Den har et glass lukket dusj, toalett og servant.

Utenfor er et fantastisk samfunnsområde for å sitte og slappe av med flere palmer og et klassisk bord og benker. Det store svømmebassenget på komplekset er lukket og vakkert vedlikeholdt, det er mange solsenger tilgjengelig i dette superavslappende området, og du kan se havet herfra. Komplekset ligger i et rolig og boligområde, parkering er tilgjengelig og nær sentrum, hvor du finner mange fasiliteter som supermarkeder, kjøpesenter, helsesenter og treningssentre.

- Åpen stue, møblert

- Utstyrt kjøkken

- 2x soverom med dobbeltseng

- Bad med dusj, vaskemaskin

- Veldig stor terrasse med hagemøbler, delvis kan den lukkes med elektroniske markiser

Det leies fullt møblert og utstyrt.

For å reservere eiendommen vil den første betalingen av en måneds depositum være nødvendig (som vil bli returnert etter å ha levert eiendommen til eieren, så lenge staten er den samme som på leveringstidspunktet til leietaker og som overholder vilkårene i leiekontrakten), pluss en måneds agentavgift (pluss den tilsvarende IGIC).

Kalender

Vis mer

Vis mindre

Pris: 650 € / per uke

Referanse: 350
Type: Leilighet
Beliggenhet: Arguineguin
Anlegg: Arguineguin
Vann og strøm: Inklusiv
Bebygd areal: 156 m2
Bruksareal: 56 m2
Uteområder: 100 m2

Spesielle fasiliteter

2 Soverom
1 Bad
1 Toalett
1 [floor]
1200 m fra strand

Andre fasiliteter

  • Terrasse
  • [norwegian TV]
  • Internett
  • Dusj
  • Basseng
  • Møblert