Til salgs Gran Canaria, Arguineguin. Stor eiendom til bruk av business. Fantastisk mulighet

Referanse: 2256
Last ned pdf

Om eiendommen

TIL SALGS GRAN CANARIA, ARGUINEGUIN. STOR EIENDOM TIL BRUK AV BUSINESS. FANTASTISK MULIGHET

 

Til salgs Gran Canaria, Arguineguin. Denne flotte plassen er en unik mulighet for a drive din business i et godt befolket område. Denne eiendommen har god plass og store front vinduer. En fabelaktig mulighet for en hver form for butikk. Arguineguin blir stadig mer populært for shopping. Det er 10 min med motorvei fra Playa Del Ingles, 30 min fra flyplassen og 10 min fra Puerto Rico. Arguineguin er en kjent fiskelandsby, populær blant både innbyggere og turister. De fleste butikkene ligger i en handlegate.

Mange feriegjester langs denne delen av kysten kommer hit for a kjøpe når det er den nærmeste by og det enkleste a komme til.

OM ARGUINEGUIN

Denne nydelige fiskebyen er kjent for sine utmerkete restauranter som selger fersk fisk fra sjøen og kanarisk mat. Det er lett a komme til når det er like ved motorveien noe som gjør byen lett tilgjengelig. Det har mange fasiliteter som kjøpesentre, lokale butikker, skoler, helsesenteret, leger, treningsstudioer og barer. Mange steder er handlegater og trafikkfri. Den har sin egen vakre strand og promenade med nydelig gangveier. Fotturer og turer er populære i de nærliggende fjellene som har flotte omrader for piknik. Denne delen av kysten har mye å tilby p.g.a. det fantastiske klimaet som er varmt det meste av aret. Mange andre kjente strender er i nærheten som Anfi del Mar, en favoritt blant familier for den fine hvite sanden og rolige vannet, Puerto Rico med mange morsomme vannaktiviteter og den vakre havnen Puerto de Mogan, med fantastiske hus dekorert med tropiske blomster. Der er det også en undervannsbåt. Taxi og buss er tilgjengelig for a utforske øya. 

 NØKKEL PUNKTER.

100M Fra stranden.

300m2 Bruks areal.

 

ANDRE FASILITETER.

Klar om 2 mnd.

SPESILLE PUNKTER.

NÆR STRANDEN.

HØY VIRKSOMHET.

SNART FERDIG

 Har du spørsmål angående denne leiligheten eller andre ting du lurer på, ring oss på Norsk Boligservice. Vi er stolte av våre ansatte  og er villig til a møte deg personlig for a ta vare på dine interesser. Vi har et engelsk talende stab som møter deg personlig og kan guide deg mellom alle våre arenaer av Real Estate på Gran Canaria. Vi er medlemmer av Real Estate asscocation , vårt telefonnummer er + 34 681667999.  [email protected]   www.canaria.no

 VGIFT: Skatter og avgifter er ikke inkludert i prisen. Det viktigste er: kjøps skatt (6,5%), Notar og landregistrerings avgifter, håndteringsgebyrer. I gjennomsnitt må man beregne 8-10% av kjøpe summen, men vi vil gi deg en detaljert estimering av kostnadene for hver eiendom som du kan vare interessert i. De fleste imaertants er: kjøp skatt.

 

Pris: 1 890 000 €

Referanse: 2256
Type: Lokal
Beliggenhet: Arguineguin
Anlegg: Arguineguin
Byggeår: 2017
Bruksareal: 300 m2

Spesielle fasiliteter

1 [floor]
100 m fra strand

Andre fasiliteter